Bad stickerman primeur!

Hoe leuk is t als je als fervent stripverzamelaar een rolletje krijgt in een strip? En wat als je fictieve karakter zelfs een eigen album krijgt? Michel De Stickere werd Bad Stickerman in t eerste deel “Badgasten”. Nadat de softcover enkele maanden geleden verscheen is er dan nu de luxe hardcover. De super-de-luxe versie was in minder dan 24 uur zonder enige crowdfunding uitverkocht, maar gelukkig wordt tijdens de Stripdagen te Rijswijk de liefhebbers de kans gegeven om de gewone luxe aan te schaffen.

Getekend door Ralph Dikmans en geschreven door Peter Busschots wordt deze gagreeks gepresenteerd. In de stijl van Elsje, Dating for Geeks, vormen 3 plaatjes een kort komisch verhaaltje. Soms op het echte leven gebaseerd, vaak wat komische flauwekul. Ook de geschiedenis blijft niet bespaard. Veel liefhebbers kregen een kleine cameo, vandaar de naam “Bad-gasten”. Te koop tijdens de beurs voor 29.95. Een gelimiteerde hardcover met extra dossier, extra ex-libris en op groot formaat.

Categorieën:Geen categorie

Tagged as: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s