To  boldly go …. To De Stripdagen

Het is leuk als je een hobby hebt. Nog leuker is het als je dat kunt delen met anderen. En dan begin je een  vereniging. Wij hebben dat met strips, anderen hebben dat met tv series.  Eén van die verenigingen komt naar de Stripdagen. De vereniging is De Flying Dutch en haar leden zijn fan van alles wat met Star Trek te maken heeft. En dat is veel want er zijn inmiddels als zo’n 12 verschillende series en 13 speelfilms gemaakt. En dan zijn er nog de talloze boeken, strips en heel veel merchandise.

De vereniging, die sinds 1984 bestaat,  telt momenteel nog zo’n 400 leden en zijn altijd op zoek naar nieuwe fans. Op de Stripdagen zullen ze aanwezig zijn en je alles over hun passie vertellen. Ook fan? Neem dan eens een kijkje op hun website www.tfd.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s