Korte terugblik op de 88e Algemene Ledenvergadering

Op zondag 22 mei hield Het Stripschap weer een algemene ledenvergadering, waarbij het er vooral om ging om de leden op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen voor wat betreft De Stripdagen, de uitreiking van de Stripschapprijzen en de financiën. Verder namen we afscheid van Bart van der Looij als penningmeester en verwelkomden we René Wanders als zijn opvolger. Bart neemt op zijn beurt plaats in de kascommissie en vult daarmee de plek van René op.

De ALV werd gehouden in Het Huis Utrecht in Utrecht. De foto’s zijn van Alex Odijk.

Het bestuur van links naar rechts: René, Ramon, Bart, Meerten en Daan. Dinie en Ronald konden er niet bij zijn. Zij vertegenwoordigden Het Stripschap dit weekend op Fantasy Fest in De Broodfabriek in Rijswijk.

Categorieën:Kort nieuws

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s