Album van het Jaar 2021

Na de bekendmaking van de winnaar van de Stripschapprijs 2022: Aimée de Jongh en de bekendmaking van de winnaar van de P. Hans Frankfurtherprijs 2022: inkleurster Marloes Dekkers is het nu tijd om de nominaties bekend te maken voor Album van het Jaar 2021.

Op 9 juli wordt in het Groninger Forum en Storyworld bekend gemaakt welke albums verkozen zijn tot Album van het Jaar 2021, samen met de uitreiking van de andere Stripschapprijzen. Voor meer informatie: www.stripschapprijs.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s