Eerste album Bad-Gasten van Ralph Dikmans

Op 28 en 29 mei tijdens het stripweekend van Oostende zal naast een prachtige Nero met cover van Dirk Stallaert in t Oostends ook het allereerste album van Bad Stickerman van stripmaker Ralph Dikmans verschijnen. Het zijn strookstrips, zoals DirkJan of Eugene waarin deze stripschurk allerlei avonturen beleeft met veel echt bestaande stripliefhebbers. Daarom heet t album ook “BAD- gasten”, wat heel toepasselijk is aan de kust van Oostende. Daarnaast is er een speciale zeefdruk in gelimiteerde oplage van 50 stuks. Deze is enkel en alleen op de beurs te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s