Album van het Jaar 2021

Binnenkort maken we de nominaties bekend van Album van het Jaar 2021. De Commissie voor de Stripschapprijzen had al een uitspraak gedaan over Album van het Jaar en Info & Integraal. Omdat het Jeugdalbum van het Jaar wordt gekozen door scholieren van het basisonderwijs was het wachten op het einde van de lockdown voordat die keuze kon worden gemaakt. Dat is inmiddels gebeurd.

Bestuurslid Daan Landwehr Johan is de afgelopen weken druk in de weer geweest met scholieren van verschillende leeftijden tijdens de workshops die hij organiseert in de regio Utrecht. Op basis van hun beoordelingen wordt bepaald wie de penningen voor Jeugdalbum van het Jaar 2021 in ontvangst mag nemen. Bijgaand een impressie van de workshops waar de genomineerde albums worden  beoordeeld.

Foto’s: Daan Landwehr Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s