Ralph Dikmans signeert op Dutch Comic Con!

Vandaag kondigen we de volgende stripmaker aan die zaterdag bij het Stripschap zal aanschuiven. We  hebben weer een stripmaker weten te vinden. Het is Ralph Dikmans. Wij kennen hem heel lang. Hij heeft  een tijdje voor ons clubblad recensies geschreven. We hebben hem natuurlijk uitgenodigd voor zijn tekenwerk. Ralph is vooral bekend als illustrator. En dat is heel breed:  van reclameopdrachten maar ook portrettekeningen, Ralph maakt het.

Maar wij willen hem natuurlijk in de stand hebben vanwege zijn superheld Anders-man, die hij nu al zo’n  zeven jaar tekent. Superheld? Jazeker, een hele echte, maar weer net anders. Daarnaast heeft hij sinds vorig jaar het album Arie de Boskanarie uitgebracht.

Ralph zal zaterdag tussen 14 en 16 uur bij onze stand 12.23 aanwezig zijn en hij kijkt er naar uit om met jullie kennis te maken.

Een echte stripfan hoort natuurlijk lid te zijn van Het Stripschap.

Onze vereniging zet zich in voor de promotie van het Nederlandse beeldverhaal. We zijn er voor de makers en fans. Leden ontvangen vier keer per jaar Stripnieuws en hebben gratis toegang tot De Stripdagen.

Dus voor wie het nog niet is: WORD LID VAN HET STRIPSCHAP!

Meer weten? Kijk op    hetstripschap.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s