Exclusief voor Leden

Gisteren vertelden we het al: we hebben een primeur, speciaal voor onze leden.

Vandaag mogen we met gepaste trots de start aankondigen van de Stripschap Stripmaker reeks. Het wordt een serie exclusieve prenten uitgegeven door het Stripschap en zal uitsluitend te koop zijn voor haar leden. De prijs zal slechts 5 euro zijn. De prent zal op iedere beurs waar we aanwezig zijn worden verkocht. Het wordt een gelimiteerde oplage en op is op. Je ziet het: onze leden hebben een streepje voor!

De eerste prent is gemaakt door niemand minder dan de Nederlandse Lucky Luke, Rutger Gret, die ze zaterdag op de Dutch Comic Con in onze stand zal signeren. Het is de bedoeling dat de serie met regelmaat zal worden uitgebreid met werk van grote en toekomstige grote namen.

Rutger zal zaterdag tussen 11 en 13 uur bij onze stand 12.23 aanwezig zijn om te signeren en hij heeft vast nog wel wat tijd over voor een Meet & Greet. Kom jij ook langs?

Een echte stripfan hoort natuurlijk lid te zijn van Het Stripschap.

Onze vereniging zet zich in voor de promotie van het Nederlandse beeldverhaal. We zijn er voor de makers en fans. Leden ontvangen vier keer per jaar Stripnieuws en hebben gratis toegang tot De Stripdagen.

Dus voor wie het nog niet is: WORD LID VAN HET STRIPSCHAP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s