Tentoonstelling: Jean Graton – Michel Vaillant Art Strips

10/03/2022 tot en met 02/04/2022

Jean Graton, de schepper van Michel Vaillant, werd in 1923 geboren in Nates en overleed in januari 2021 in Brussel. Hij maakt deel uit van het pantheon van de Frans-Belgische strips. Een jaar na zijn dood heeft de Brusselse galerij Huberty & Breyne het genoegen een uitzonderlijke tentoonstelling voor te stellen, gewijd aan zijn mythische piloot. Deze tentoonstelling, die nog nooit eerder in Belgie? te zien was, zal liefhebbers van strips en autosport in vervoeging brengen. Naast originele tekeningen en beperkte edities, kunnen er ook twee uitzonderlijke en unieke auto’s bewonderd worden, zij vormen de belichaming van het legendarische merk Vaillante. De ene is een circuitwagen gebouwd door Crossle? en de tweede is een wegvoertuig, de Vaillante Le Mans GT, gebouwd door Marcel Sylvand en is nog nooit eerder aan het publiek onthuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s