De uitreiking van de Stripschappenning voor Jeugdalbum van het Jaar 2020

Afgelopen dinsdag was Het Stripschap te gast van het Belgisch Stripmuseum in Brussel. We werden hartelijk ontvangen door directrice Isabelle Debekker, persverantwoordelijke Tine Anthoni en gastheer Kurt Morissens, die ook zorgde voor een spannende rondleiding.

Vervolgens nam penningmeester Bart van der Looij het woord en reikte hij de Stripschappenningen voor beste jeugdalbum van 2020 uit aan Kim Duchateau en Charel Cambré voor het eerste deel van Suske en Wiske Junior: Hij heeft het gedaan!

De ceremonie werd met een borrel en een toast op de gelukkige winnaars afgesloten. Met dank aan het Belgisch Stripmuseum en evenementencoördinator Ton Mackaaij. De uitreiking was beslist voor herhaling vatbaar. Naast Bart en Ton was ook bestuurslid Ronald Kroon aanwezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s