In Memoriam Margreet de Kloe

9 maart 1947 – 6 februari 2022

Margreet was meer dan tien jaar verbonden aan Het Stripschap en De Stripdagen. Vanaf 2016 was zij secretaris. In 2021 droeg zij haar functie over aan collega Ramon Schenk, toen bleek dat haar ziekte het functioneren steeds meer in de weg kwam te zitten.

Margreet was juriste en heeft lang voor de Stichting Ideële Reclame gewerkt. Zij was een enthousiast liefhebber van het werk van Marten Toonder. In de tien jaar dat Margreet verbonden was aan Het Stripschap heeft zij met haar doorzettingsvermogen een enorme berg werk voor Het Stripschap en De Stripdagen verzet.

Margreet was al lange tijd ziek. Gisteravond is zij thuis vredig ingeslapen, in het bijzijn van haar familie.

Categorieën:Kort nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s