De uitreiking van de Bulletje en Boonestaak Schaal 2020

Op 15 september werden de Bulletje en Boonestaak Schalen 2020 uitgereikt aan tekstschrijver Jan Godschalk (links) en tekenaar Ton Kooreman.

Dat gebeurde op de voormalige vliegbasis Soesterberg in restaurant Soesterdal. Aan Stripschapvoorzitter Meerten Welleman de eer om de schalen uit te reiken, evenementencoördinator Ton Mackaaij maakte de foto.

Naast familie en vrienden waren ook verschillende collega’s uit de stripwereld aanwezig, waarom Mat Schifferstein en Bert Meppelink van Uitgeverij Sherpa, Rik Sanders van Stripschrift, Rich Thomassen van StripNieuws en Rudy Vrooman, die het album van Jan en Ton, Sadine, heeft vormgegeven. Dat album was de inspiratie om de schaal aan Jan en Ton toe te kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s