De unieke uitreiking!

Op zaterdag 4 september werd de Stripschapprijs voor de eerste keer uitgereikt in Forum Groningen, naar aanleidingvan de expositie Gerben Valkema, Stripmaker van het jaar, in Storyworld, dat onderdeel is van Forum Groningen.
In de unieke RABO Studio van Forum Groningen met wall-to-wall beeld presenteerde Robin Vinck van Stripjournaal een wervelende uitreikingmet gastoptredens van collega’s Eric Hercules, tekstschrijver van de strip Elsje, Michiel van de Vijver, Gerbens partner in het Kijk en Leesproject, en Rob van Bavel van Uitgeverij L, de uitgever van Eppo en de Elsje albums. Het was vervolgens aan Stripmaker des VaderlandsHerman Roozen om de Stripschapprijs 2021 met bijbehorende oorkonde aan Gerben Valkema te overhandigen.
Op 26 september worden nog in Utrecht de volgende Stripschapprijzen uitgereikt:- Bulletje en Boonestaak Schaal 2021- Stripschappenning voor Jeugdalbum van het Jaar 2020- Stripschappenning voor Album van het Jaar 2020- P. Hans Frankfurtherprijs 2021 aan Studio Jan van Haasteren

Foto Gerben Valkema: Foto Het Stripschap/Alex Odijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s