Ticketverkoop Cross Comix Festival 2021 gestart!

Bezoek van 24 – 26 september het Cross Comix Festival in de wijk Blijdorp. Met het thema ‘Strips in de stad’ kunnen bezoekers zich onderdompelen in de wereld van animaties, kunst en strips. Dit keer niet op één locatie, maar op verschillende locaties verspreid door de wijk Blijdorp. Tot en met 8 september kan er via crosscomix.nl een earlybird ticket worden gekocht, waarmee het festival het hele weekend te bezoeken is. Inwoners van Blijdorp krijgen ook korting op de ticketprijs.

getekend door Bas de Ruiter

Spot tekenaars in het wild
Centraal punt tijdens het festival is het Vroesenpaviljoen dat op zaterdag en zondag het tekenaarsontmoetingspunt is. Sketch & draw met meer dan 40 tekenaars zoals Gerrit de Jager, Typex, Erik Kriek, Martin Lodewijk, Robert van der Kroft, Hanco Kolk, Sterre Richard, Valentijn Hamel en Kenny Rubenis. Schuif aan, kijk mee en maak kennis met tekenaars van naam en faam.

Bezoekers kunnen hier ook de wandelroutekaart ophalen, getekend door Bas de Ruiter waarmee de verschillende locaties van het festival kunnen worden bezocht.  Bij elke locatie is een stempel op de kaart te bemachtigen. Spaar ze allemaal en maak daarmee kans op een originele print van Joost Swarte!

Programma
Op het programma staat verder een niet eerder vertoonde interventie van Florentijn Hofman, bekend van die reusachtige badeend. Bezoek een enorme expo met werk van o.a. Joost Swarte, Floris Hovers en Sebastiaan de Ruiter. Volg de Talks over Architectuur & Strips met Mélanie van der Hoorn, Joost Swarte, Hanco Kolk en meer. Bezoek de signeerestafette met maar liefst 20 illustratoren. Doe mee aan een workshop zeefdrukken met een zelfgemaakte print. Kijk vier animatiefilms in een SRV wagen omgetoverd tot bioscoop of loop mee met een van de architectuur wandelingen door de wijk Blijdorp.

Cross Comix is er ook voor de startende stripmakers. Op vrijdag 24 september vindt een vakdag plaats in de Prinsekerk, waarvoor ruim 100 jonge makers zich al hebben ingeschreven. 

Het volledige programma en ticketverkoop is te vinden op crosscomix.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s