Marten Toonder verzamel club

Komende zaterdag zijn we te gast bij Storyworld in Groningen voor de uitreiking van de Stripschapprijs en de opening van de expositie rond het werk van Stripschapprijswinnaar Gerben Valkema, en de volgende dag, op zondag 5 september, zijn we te gast bij de Marten Toonder Verzamelaars Club in Kasteel Cannenburch in Vaassen.

Alle informatie vind je hier: https://toondertijd.nl/kalender/Op de stand van Het Stripschap kun je lid worden van de vereniging en oude nummers van StripNieuws (met Toonder) kopen, maar ook het t-shirt dat we in 2012 lieten maken ter gelegenheid van het Toonderjaar en de brochure Het geheim van de pientere spaarder.Liefhebber van het werk van illustratrice Dinie de Zeeuw? Zij is er ook om haar werk te verkopen en signeren.Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s