Gerben Valkema: Striptekenaar van het jaar

Gerben Valkema (14 april 1980) won dit jaar de Stripschapprijs, de belangrijkste onderscheiding voor Nederlandse stripmakers. En daarom zetten we zijn werk van 4 september tot en met 24 oktober in de spotlights bij strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld.

Plan je bezoek en ontdek je de tekenstijl van Gerben Valkema en het maakproces van zijn strips bij strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld in Groningen. Koop van te voren online je tickets met inlooptijd.

Meer informatie en ticketverkoop kun je vinden op de site of via facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s