Het eerste stripalbum van Rutger Gret

Eindelijk zit het er aan te komen!

Het eerste echte stripalbum van onze eigen nederlandse Lucky Luke, oftewel, Rutger Gret is bijna een feit. Zo’n album komt er natuurlijk niet vanzelf. Want behalve heel veel tijd in het tekenen en schrijven van zijn strip, is er ook een donatie nodig om het boek te kunnen realiseren. Dit gebeurt aan de hand van een crowdfunding die je hier kunt vinden. Ben je benieuwd naar zijn strips? Neem dan zeker een kijkje want er staan leuk voorbeelden op de site. De boeken komen zowel in softcover als in hardcover op de markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s