De stripdagen 2021 komen er aan!

Jaaah, eindelijk is er een datum bekend en wel het Halloween weekend van 30 en 31 oktober in de Broodfabriek te Rijswijk. Hou de facebookpagina in de gaten en vergeet niet te delen, wie weet maak jij dan kans op fraai strippakket t.w.v. 150 euro en 2 gratis entree kaartjes!!

Illustratie: Dinie de Zeeuw

2 replies

  1. zou wel handig zijn voor mensen die niet uit de streek afkomstig zijn om ook adres voor gps op te geven daar deze wel de broodfabriek niet weten zijn plu een gps toestel kent dit ook nu niet echt een locatie . dus best de straat vermelden voortaan voor mensen die de broodfabriek niet weten zijn . zelf ben ik jaren geleden nog geweest maar adres ken ik niet trouwens noemde anders in die tijd nog .. groeten de comicsverzamelaar Tony

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s